Web Analytics
scris luni, 20.03.2023

Elena Udrea, condamnată definitiv în dosarul Gala Bute

Contestaţia formulată de fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, în dosarul Gala Bute, în care a fost condamnată la şase ani de închisoare, a fost respinsă luni, 20 martie, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a informat news.ro. Decizia este definitivă.

Elena Udrea, condamnată definitiv în dosarul Gala Bute

Citește și: Peste 17.000 de cutii cu medicamente posibil contrafăcute, confiscate în Vama Nădlac

Udrea, care este închisă la Penitenciarul Târgșor, a fost adusă la sediul instanței. „Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de contestatoarea condamnată Udrea Elena Gabriela împotriva sentinţei nr. 466 din data de 1 noiembrie 2022 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia penală, în dosarul nr. 1201/1/2022”, a decis Înalta Curte. Elena Udrea este obligată să achite suma de 200 de lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat. 

Citește și: Argeș. Reținut de polițiști după o urmărire ca-n filme, cu foc de avertisment! Șoferul nu avea permis!

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul Gala Bute, pe 7 aprilie 2022, ea părăsind ţara înainte de pronunţarea sentinţei. În aceeaşi zi, a fost dată în urmărire şi prinsă pe teritoriul bulgar, în Vama Kulata, la graniţa cu Grecia. Ea a stat în Bulgaria în arest preventiv până în 10 iunie 2022, când autorităţile bulgare au decis definitiv extrădarea sa, fiind adusă în ţară în 16 iunie 2022.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită