Web Analytics

FC Argeş, vicecampioană naţională la Under 19!

de | 9.06.2021 14:55 | Actualitate, Sport

FC Argeş a pierdut dramatic finala Campionatului Naţional Under 19 în faţa Academiei de Fotbal Viitorul Cluj şi a ratat şansa de a câştiga titlul la această categorie de vârstă.

Echipa pregătită de Robert Enache a cedat cu 3-5, în urma loviturilor de la 11 metri, după ce la finalul celor 90 de minute, a fost egalitate, 2-2. La loteria penaltyurilor, ardelenii au transformat toate cele cinci lovituri, în timp ce piteştenii au ratat prin Fabian Ţârlea. Confruntarea de la baza sportivă LPS Buzău a fost dramatică şi i-a ţinut pe suporterii celor două echipe cu sufletul la gură.

 

Citește și Vlădoiu: ”Ni-l dorim pe Cristi Dumitru, dar rămâne la latitudinea celor de la FCSB dacă ni-l mai împrumută”

 

Ardelenii au deschis scorul la puţin timp după fluierul de start prin Laurenţiu Maxim, însă echipa noastră a reuşit să intre la cabine în avantaj prin reuşitele lui Florin Chiriţă şi Vlad Tudor. După pauză, clujenii au alergat după egalare şi au reuşit să restabilească echilibrul pe tabelă prin golul lui Mihai Dolghi. Echilibrul s-a menţinut până la finalul timpului regulamentar, după care s-a trecut la executarea loviturilor de departajare.

Loteria penaltyurilor a fost câştigată de Viitorul Cluj care a transformat cele cinci lovituri de la punctul cu var. Chiar dacă au pierdut acest meci, jucătorii echipei piteștene şi staff-ul tehnic merită felicitaţi pentru munca depusă în acest sezon.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii