Web Analytics

Vlădoiu: ”Ni-l dorim pe Cristi Dumitru, dar rămâne la latitudinea celor de la FCSB dacă ni-l mai împrumută”

de | 9.06.2021 14:05 | Actualitate, Sport

Majoritatea fotbaliștilor alb-violeți și-au prelungit de curând contractele cu FC Argeș și pentru sezonul următor, excepție făcând Chephas Malele, care încă nu este hotărât și Cristi Dumitru, care s-a întors la FCSB. Conducerea grupării din Trivale și-a anunțat dorința de a continua cu cei doi și în sezonul următor.

Managerul general alb-violet Jean Vlădoiu a declarat pentru Digi Sport: ”Pe Cristi Dumitru îl vrem, s-a simțit foarte bine la noi, el pentru Mihăiță Ianovschi s-a întors din drum, îl voia și Ciprian Paraschiv la Iași. Cristi a fost împrumutat un sezon la noi, acum va pleca în pregătire cu FCSB. Noi îl dorim în continuare.

 

Citește și Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni: „Jucătorii de la CS Mioveni au avut primă de promovare între 3.000 şi 5.000 de euro de fiecare”

Ne e tare drag de el, are execuții, e un fotbalist nemaipomenit, are tupeu în joc, la noi s-a simțit foarte bine, Mihăiță Ianovschi și Andrei Prepeliță l-au încurajat tot timpul. Are personalitate în joc, noi ni-l dorim, dar rămâne la latitudinea celor de la FCSB dacă ni-l mai împrumută”.

19 ani are Cristi Dumitru și este un fotbalist care aparține de FCSB, iar cota de piață a acestuia este de 400.000 de euro.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii