Web Analytics

FC Argeş şi CS Mioveni au încheiat la egalitate, scor 1-1, un nou episod din derby-ul Argeşului

de | 1.03.2020 17:31 | Actualitate

 

FC Argeş şi CS Mioveni au încheiat la egalitate, scor 1-1, un nou episod din derby-ul Argeşului, desfăşurat duminică pe stadionul ”Nicolae Dobrin”. Disputat cu un public destul de numeros, partida a fost una destul de modestă, însă animată în ultimele zece minute de joc cu două goluri, câte unul în fiecare poartă.

Argeşul a avut mai mult posesia în prima parte a întâlnirii şi a încercat să desfacă apărarea Mioveniului, venită la Piteşti mai mult să nu primească gol, deci cu gândul de a nu pierde. Singura situaţie bună de a înscrie i-a aparţinut lui Blejdea, care, după ce a trecut de doi adversari în stânga careului, a şutat din unghi peste transversală.

Şi în partea secundă jocul a continuat să fie la fel de modest. Hergheligiu (60) a mai animat puţin spiritele după ce a rămas singur cu Ducan şi a trimis pe lângă bară, din 7 metri, pentru ca spectatorii să fie din ce în ce mai iritaţi la fiecare fază în care oaspeţii cădeau pe jos şi simulau sau acuzau lovituri.

La o fază care nu anunţa nimic, Tofan a aruncat lung de la margine, iar Răzvan Matiş a înscris din 6 metri la prima bară. Era finalul întâlnirii şi piteştenii se credeau deja învingători. A venit însă aşezarea cu capul a lui Măzărache şi şutul din voleu al lui Raul Costin de la 14 metri, care avea să îl bată de Ducan.

Argeşul ratează astfel şansa de a egala Mioveniul şi rămâne la trei puncte în spate. Piteştenii lui Ionuţ Badea urcă însă pe 5, cu 35 de puncte, în timp ce jucătorii lui Marius Stoica se menţin pe locul 2, cu 38 de puncte.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii