FC Argeș: S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Rapid

de | 28.07.2021 18:25 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeş a pus în vânzare biletele pentru meciul de campionat cu Rapid Bucureşti, partidă care contează pentru runda cu numărul 4 din Liga I. Prețurile tichetelor pentru jocul programat sâmbătă, 7 august 2021, de la ora 21.30, pe stadionul Nicolae Dobrin, sunt cuprinse între 20 și 30 lei, în funcție de sectorul de tribună ales.

Biletele sunt disponibile pe site-ul www.fcarges-pitesti.ro. Cei care doresc să cumpere bilete online o pot face accesând următorul link: https://fcarges-pitesti.ro/bilete-si-abonamente-sezonul…/ .

 

Citește și Medicul FC Argeş îl apără pe primar, care a fost jignit de suporteri

 

Începând de vineri, 30 iulie 2021, biletele pot fi cumpărate şi de la magazinul oficial al clubului, situat la parterul Casei Cărții, dar și de la magazinele Favorit.

Locaţii magazinele Favorit:

– cartierul Trivale, Complex 2

– strada Exerciţiu, lângă Asirom

– strada Crinului, complexul alimentar.

Biletele pentru meciul cu UTA se vând și la stadionul Nicolae Dobrin.

Conform protocolului de desfășurare al meciurilor de fotbal emis de FRF, copiii de până la 3 ani nu trebuie testați și au acces pe stadion însoțiți de un adult.

Copiii cu vârsta de până la 7 ani au accesul gratuit pe stadion, cu condiţia ca aceştia să fie însoţiţi de părinți care au întreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora în interiorul stadionului.

Acest articol este despre: bilete,fc arges,meci,pitesti,rapid bucuresti

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...