Web Analytics

FC Argeș: S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Rapid

de | 28.07.2021 18:25 | Actualitate, Sport

FC Argeş a pus în vânzare biletele pentru meciul de campionat cu Rapid Bucureşti, partidă care contează pentru runda cu numărul 4 din Liga I. Prețurile tichetelor pentru jocul programat sâmbătă, 7 august 2021, de la ora 21.30, pe stadionul Nicolae Dobrin, sunt cuprinse între 20 și 30 lei, în funcție de sectorul de tribună ales.

Biletele sunt disponibile pe site-ul www.fcarges-pitesti.ro. Cei care doresc să cumpere bilete online o pot face accesând următorul link: https://fcarges-pitesti.ro/bilete-si-abonamente-sezonul…/ .

 

Citește și Medicul FC Argeş îl apără pe primar, care a fost jignit de suporteri

 

Începând de vineri, 30 iulie 2021, biletele pot fi cumpărate şi de la magazinul oficial al clubului, situat la parterul Casei Cărții, dar și de la magazinele Favorit.

Locaţii magazinele Favorit:

– cartierul Trivale, Complex 2

– strada Exerciţiu, lângă Asirom

– strada Crinului, complexul alimentar.

Biletele pentru meciul cu UTA se vând și la stadionul Nicolae Dobrin.

Conform protocolului de desfășurare al meciurilor de fotbal emis de FRF, copiii de până la 3 ani nu trebuie testați și au acces pe stadion însoțiți de un adult.

Copiii cu vârsta de până la 7 ani au accesul gratuit pe stadion, cu condiţia ca aceştia să fie însoţiţi de părinți care au întreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora în interiorul stadionului.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole