Web Analytics

Medicul FC Argeş îl apără pe primar, care a fost jignit de suporteri

de | 28.07.2021 14:48 | Actualitate, Sport

# Dr. Șerb dă exemplu perioada când deplasarea echipei se făcea cu autobuzul, iar jucătorii mâncau parizer de la alimentară # ”Suporterul ar trebui să susțină echipa, nu să înjure persoanele colaterale care chiar nu au nicio vină”, mai spune medicul Dragoș Șerb în apărarea edilului Cristian Gentea

Având în vedere că medicul Dragoș Șerb este de foarte mulți ani la FC Argeș și a colaborat cu mai multe conduceri ale clubului, precum și cu primari ai orașului Pitești de-a lungul anilor, l-am întrebat cum comentează scandalul provocat de suporteri după înfrângerea alb-violeților din meciul cu UTA, scandal care a mers până acolo încât primarul Cristian Gentea și unii jucători au fost înjurați ca la ușa cortului.

”Nu am cunoștință de scandalul din tribune. Nu aveam cum să văd eu ce scandal au făcut suporterii în tribune. Am auzit și eu după meci că dl. primar Gentea a fost înjurat de suporteri, dar nu știam în timpul meciului. Noi, acolo, pe bancă nu auzim chestiile acestea. Că au fost huiduieli la adresa primarului, la adresa unor jucători, da, așa este. Asta am auzit… În decursul anilor au mai fost conflicte din acestea. Până la urmă au fost gestionate bine, dar acum am înțeles că, într-adevăr, suporterii au sărit un pic calul, având în vedere că primarul face eforturi mari ca să mențină echipa aceasta pe linia de plutire. Acum vreo 2-3-4 ani se mergea cu autobuzele acelea vechi în deplasări și cumpăram parizer și pâine de la alimentara, iar acum condițiile nu pot fi puse în balanță. Sunt condiții superbune și asta pot confirma și jucătorii, pentru că unii dintre ei au prins și perioada aceea în care condițiile erau vitrege. Având în vedere că i s-a dat drumul pe stadioane, acum suporterul ar trebui să susțină echipa, nu să înjure persoanele colaterale care chiar nu au nicio vină și care se zbat să fim acolo unde suntem acum. Cam asta pot să le recomand suporterilor… Când vin la stadion, să susțină echipa… Ați văzut și prin străinătate, că mai greșește unul, mai pierde și Real Madrid acasă sau Barcelona și suporterii flutură niște batiste din acelea albe, dar nu înjură și fac scandal. Asta este părerea mea!”, ne-a declarat dr. Dragoș Șerb.

Citește și FC Argeș a pierdut meciul cu UTA Arad din etapa a doua a Ligii 1 de fotbal

Citește și FC Argeş a transferat un atacant ghanez format la Internazionale Milano

Citește și Gaz Metan-FC Argeş, vineri, de la ora 19.00. Sepsi-CS Mioveni, luni, de la ora 18.30

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii