Web Analytics

FC Argeș – FCU Craiova 0-2: primul eșec pe propriul teren

de | 13.08.2022 00:36 | Actualitate, Home, Sport

U Craiova 1948 a câștigat, în Trivale, duelul contra celor de la FC Argeș, scor 2-0, în etapa a cincea din Liga 1.
Oltenii au deschis scorul încă din minutul 3, când Latovlevici a comis o gafă catastrofală și i-a pus mingea pe tavă lui Andrea Compagno care a șutat imparabil și l-a învins pe Greab. Piteștenii puteau restabili egalitatea în minutul 39, când Garita a fost aproape să scape spre poarta goală, însă Popa a avut o intervenție perfectă și a oprit acțiunea fotbalistului. Tot piteștenii puteau marca și în prelungirile primei reprize, când Njike a trimis periculos spre poarta lui Popa, portarul oltenilor a fost aproape să scape mingea în poartă.î
După pauză, oltenii au avut o ocazie importantă în minutul 67, când Compagno a trimis cu capul din interiorul careului, balonul a fost respins până la Sidibe care a șutat direct în brațele lui Greab.

Citește și: FC Argeș – FC U Craiova, mâine în Trivale


În minutul 70, Latovlevici a centrat din flancul drept, dar Bertrand a reluat mult pe lângă poarta craiovenilor. Oltenii și-au dublat avantajul în minutul 75, când Marquet l-a găsit foarte bine în careu pe Andrea Compagno care a înscris cu un șut imparabil.
În urma acestui rezultat, U Craiova 1948 se află pe locul șase în clasament, cu un total de șapte puncte, în timp ce FC Argeș este pe locul nouă, cu șase puncte.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *