Web Analytics

FC Argeș – FC U Craiova, mâine în Trivale

de | 11.08.2022 10:45 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș va întâlni mâine, de la ora 21.30, pe propriul teren, pe FC U Craiova 1948, una dintre echipele de tradiție din fotbalul românesc.
Disputa din Trivale contează pentru runda cu numărul 5 a acestei ediții de campionat. Înaintea acestui duel, piteștenii ocupă locul 8, cu 6 puncte, iar oltenii se situează pe poziția a 10-a, cu 4 puncte. În runda precedentă, alb-violeții au pierdut, la Giulești, contra Rapidului, scor 1-2, în timp ce alb-albaștrii au cedat, tot cu 1-2, în în fața CSU Craiova.
La acest meci, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura mai multe măsuri de ordine și siguranță publică. Accesul în stadion se va face începând cu ora 19:30, doar pe bază de bilete sau invitații.

Citește și: FC Argeș începe Liga de Tineret cu o deplasare la Timișoara


Pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului sportiv, IJJ Argeș le recomandă spectatorilor: să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură; în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă; părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii.
Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *