Web Analytics

FC Argeș – Chindia Târgoviște, azi în Trivale

de | 28.08.2022 08:08 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș joacă acasă cu Chindia Târgoviște, azi, de la ora 13:30, în etapa a șaptea din Liga 1. Meciul e televizat de Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2.
Argeșeii pleacă la startul acestei confruntări de pe locul 9 cu 9 puncte, având trei victorii și trei eșecuri. Două din cele trei succese au fost obținute de piteșteni pe teren propriu (FC Argeș – UTA 2-0, FC Argeș – „U” Cluj 3-1), a treia victorie venind în derby-ul local din deplasare de runda trecută cu CS Mioveni, scor 1-0. Singura echipă care reușit să plece cu toate punctele din „Trivale” în acest start de campionat este „U” Craiova 1948, scor 2-0, celelalte două eșecuri ale formației lui Andrei Prepeliță fiind suferite în deplasare cu Sepsi OSK, 4-0 și Rapid, scor 2-1.

Citește și: Condiția impusă cluburilor pentru a juca pe Arena Națională


De partea cealaltă, Chindia are un start ratat de sezon, fiind fără victorie după primele șase runde, având două remize și trei eșecuri. Formația lui Adrian Mihalcea a stat runda trecută, partida cu Universitatea Craiova de pe teren propriu fiind amânată, urmând a se disputa pe 24-25 septembrie. Cele două egaluri ale dâmbovițenilor au fost consemnate cu FC Hermannstadt pe teren propriu, scor 1-1 și Farul la Ovidiu, scor 0-0. În rest, eșecuri pe linie: Chindia – CFR 0-2, FC Botoșani – Chindia 3-2, FCSB – Chindia 3-2.
Pe teren propriu, FC Argeș practică un fotbal solid, consistent și mai mult ca sigur că va avea inițiativa și cu Chindia și va căuta victoria.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *