Web Analytics

Condiția impusă cluburilor pentru a juca pe Arena Națională

de | 27.08.2022 21:37 | Actualitate, Home, Sport

Arena Națională este cel mai mare stadion al țării, cu o capacitate de 55.634 de locuri. Este arena de casă a FCSB-ului, dar acolo ar mai vrea să joace și Dinamo în viitorul apropiat. Și Universitatea Craiova ar fi evoluat pe același teren, în cazul în care ar fi prins grupele Conference League.
Cei care se ocupă de stadionul din București au luat decizia ca de acum înainte orice echipă care va dori să joace acolo să fie obligată de la început să închirieze întreaga arenă, și nu doar un inel sau două cum s-a făcut până acum.

Citește și: Primarul Gentea și fiica, selfie la Londra, la meciul Arsenalului  


”Nu poți să omori Arena Națională, doar n-am făcut-o degeaba! Nimeni nu spune chestia asta. Facem doar Saga și concerte? Naționala ba e în Ghencea, ba în Giulești. Când ai meciuri mari, 40.000 de oameni, te duci pe Arena Națională”, a spus Adrian Cefalan, directorul de investiții al CNI, la Pro Sport Live.
Pentru FCSB o astfel de decizie nu va reprezenta, cel mai probabil, o problemă, deoarece roș-albaștrii s-au bucurat de asistențe numeroase la toate partidele acestui sezon. În schimb, pentru Dinamo ar putea fi o problemă. Aceasta ar dori să joace pe Arena Națională partida din Liga 2 cu CSA Steaua, în etapa 6, dar rămâne de văzut dacă suma de 50.000 de euro va putea fi achitată de administratorii grupării din Ștefan cel Mare.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *