Web Analytics
scris luni, 15.05.2023

FC Argeș, campioana Ligii a III-a de fotbal feminin

FC Argeș a fost încoronată în acest weekend campioana Ligii a 3-a de fotbal feminin, la finalul unui sezon dominat de echipa din Trivale. Formația pregătită de Mihai Cârstea s-a impus cu 5-2, în confruntarea de duminică, de pe propriul teren, cu FC Voluntari, din etapa cu numărul 4 a turului suplimentar al seriei a 3-a.

FC Argeș, campioana Ligii a III-a de fotbal feminin

Citește și: Onorariile avocaţilor pentru şefele APIA Argeş trimise în judecată, plătite din bugetul instituţiei

Promovate în Liga a II-a de câteva etape, fetele au primit medaliile de campioni de la reprezentanții FRF, chiar pe terenul central al stadionului Nicolae Dobrin. La festivitatea de premiere la care a fost prezentă și doamna Gica Dobrin, sportivele alb-violete au ținut să mulțumească staff-ului tehnic, clubului, familiilor și suporterilor care au fost alături de ele la toate meciurile.

Citește și: A murit fostul şef al Casei Regale a României

Componența echipei FC Argeș feminin:  Mihaela Din, Elisa Pîrvu, Cristina Crudu, Natașa Diaconu, Andreea Matei, Ionela Timiș, Maria Roșioru, Raisa Dumitru, Roxana Popescu, Ariana Marin, Ana Ion, Ioana Ungureanu, Ana Tănasă, Gabriela Dumitrică, Roxana Gîngoe, Ana Zărnescu, Andreea Mitroi, Andra Cârstea, Elena Constantin, Andreea Bădoi. Antrenori: Mihai Cârstea, Cristi Tănase. Delegat: Cristina Sandu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *