Web Analytics

FC Argeș bate la UTA. Debut cu victorie pentru Marius Croitoru

de | 30.10.2022 20:20 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș s-a impus pe teren advers cu 1-0 în fața UTA Arad, în etapa cu numărul 16 din Superliga, cu scorul de 1-0. Primul meci al lui Marius Croitoru la FC Argeș ar putea însemna ultima partidă a lui Ilie Poenaru la UTA. Arădenii au ajuns la 6 meciuri fără consecutive în campionat, iar mulți dintre cei 7.867 au cerut demisia antrenorului.

Unicul gol al partidei a fost marcat de către Garita, în minutul 27, după un sprint printre doi adversari, pătrundere în careu și un șut la colțul lung direct în poarta arădenilor.

Citește și: A murit Ștefan Ionescu, antrenorul care a dus naționala de hochei la Jocurile Olimpice

Fără să fie încurajați de galerie, care a protestat în prima repriză a meciului din cauza sancțiunilor primite de la Jandarmerie, arădenii puteau deschide scorul în minutul 14. Dobrescu „i-a suflat” mingea în careu lui Latovlevici, dar șutul său a trecut peste poartă. Golul a picat însă în cealaltă poartă. În minutul 27, Garita înscrie pentru argeșeni. UTA a revenit în atac încercând egalarea, dar Straton a respins perfect șurul lui Otele (30). Repriza secundă a început cu ocazia uriașă a lui Bertrand. UTA mai are o ocazie și în minutul 66, dar Stahl a trimis mult peste poartă de la marginea careului mic după pasa lui Otele.

În urma acestui rezultat, FC Argeș a urcat pe locul 8 în clasamentul din Superliga, cu 20 de puncte, în timp ce UTA Arad rămâne pe locul 14, cu 16 puncte.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *