Web Analytics
scris marți, 21.05.2024

FC Argeș a reziliat contractul cu Eugen Neagoe

Eugen Neagoe nu mai e antrenorul echipei FC Argeș. Contractul acestuia a încetat pe cale amiabilă, după cum a anunțat clubul.

FC Argeș a reziliat contractul cu Eugen Neagoe

„Clubul nostru a ajuns la un acord privind încetarea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Eugen Neagoe și staff-ul acestuia. Antrenorul în vârstă de 56 de ani a fost la cârma echipei noastre timp de 16 partide. FC Argeș le mulțumește și le dorește mult succes în activitatea profesională”, a anunțat FC Argeș.

”A fost un sezon ratat”

FC Argeș a terminat sezonul de Liga 2, sub așteptări, cu o remiză, 1-1 pe terenul Metaloglobusului, în etapa a 7-a a play-out-ului. Piteștenii au finalizat Grupa A pe locul 4, cu 34 de puncte, cu șapte puncte peste ultima echipă retrogradată în Liga 3, Unirea Dej.

Paul Ciobanu, antrenor secund: ”A fost un sezon ratat, cu părere de rău… chiar exista posibilitatea promovării din acest sezon, dar pe această cale ar trebui să prezentăm scuzele noastre, antrenori, jucători, pentru suporteri, pentru conducere. Conducerea a asigurat toate condițiile pentru obiectiv”.

Citește și: Bătaie generală, după ce PAOK a luat titlul. Răzvan Lucescu, scos cu jandarmii de pe gazon

Petrișor Petrescu, jucător: ”S-au câștigat foarte puține meciuri pentru un obiectiv de promovare. Dacă vrei să promovezi, trebuie să câștigi mai multe meciuri. M-am uitat la parcursul Gloriei Buzău, vreau să o felicit, stafful, jucătorii, pe toți de acolo. Nu a fost să fie pentru noi acest an, dar cred că era un sezon accesibil. Sperăm ca din sezonul următor să se schimbe lucruri, atitudinea și poate vom promova! (N.r. – Dacă ar continua la CFC Argeș, el fiind împrumutat până la finalul acestui sezon de la FC Hermannstadt) Rămâne de discutat, până acum nu mi s-a propus nimic, de nicăieri. Actele spun că trebuie să mă întorc, dar ușile sunt deschise din partea mea”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită