Web Analytics

FC Argeș a ajuns la 15 meciuri consecutive fără victorie

de | 20.03.2023 23:46 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș a fost înfrântă de Universitatea Cluj, scor 2-0, într-un meci în care piteștenii aproape că n-au contat. Revenirea pe banca tehnică a lui Bogdan Vintilă nu a adus niciun bonus pentru FC Argeș, care a debutat în play-out cu o nouă înfrângere. Scaunul lui Vintilă se clatină încă de la primul joc, iar clubul din Trivale atinge un record negativ de 15 partide consecutive fără victorie.

Citește și: Elena Udrea, condamnată definitiv în dosarul Gala Bute

În minutul 33, a avut loc o fază controversată, când mingea i-a căzut pe mână lui Marius Constantin, în careu, dar arbitrul nu a acordat penalty pentru clujeni, deși a consultat VAR-ul. Trupa lui Sabău a ratat apoi o șansă uriașă, când Remacle a rămas singur cu portarul, dar acest a parat incredibil. Același Remacle a deschis scorul în ultimul minut al primei reprize.

Citește și: Piteșteanul Yanis Pîrvu, convocat din nou la reprezentativa României U16

În partea secundă, Thiam a ratat două ocazii, dintre care una singur cu portarul. Pe final, Argeșul a avut singura ocazie prin Calcan, care a reușit o acțiune superbă, dar Gorcea a avut o paradă excelentă la șutul său. În minutul 90+5, Tescan a închis tabela și a făcut 2-0.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *