Web Analytics
scris vineri, 27.11.2020

Fără aglomerație la „Permise Auto” Pitești! De ASTĂZI, prezența se va face numai pe bază de programare on-line obligatorie!

Instituția Prefectului Argeș informează că, începând cu data de 27 noiembrie 2020, pentru evitarea aglomerării, cetățenii se vor putea prezenta la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor doar în baza unei pogramări on-line, care se poate face accesând site-ul:

Fără aglomerație la „Permise Auto” Pitești! De ASTĂZI, prezența se va face numai pe bază de programare on-line obligatorie!

DRPCIV: https://www.drpciv.ro/drpciv-booking/activities/3 .

Astfel, începând cu data de astăzi, nu vor mai fi emise bonuri de ordine. Se va aplica o singură excepție- pentru candidații care se reprogramează pentru susținerea probei practice de obținere a permisului de conducere.

În același timp, parcarea din fața sediului SPCRPCIV Argeș, din Pitești, va fi folosită pentru asigurarea distanțării fizice dintre persoane. Măsura a fost luată cu sprijinul Primăriei Pitești.

Șoferii sunt rugați să folosească parcarea supraetajată, din imediata apropiere, de lângă sediul OCPI Argeș. Echipaje de jandarmi și de Poliție vor asigura ordinea și respectarea măsurilor de protecție sanitară. Argeșenii sunt rugați să evite aglomerația, să păstreze distanța fizică față de cei din jur și să se prezinte la sediul SPCRPCIV Argeș la ora la care au fost programați.

A.N

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită