Web Analytics

Fanii lui FC Argeș i-au cerut demisia lui Constantin Schumacher

de | 29.01.2023 19:47 | Actualitate, Home, Sport

Fanii lui FC Argeș i-au strigat demisia lui Constantin Schumacher (46 de ani), antrenorul din acte al argeșenilor și deținătorul licenței PRO. „Schumacher, demisia!” s-a putut auzi din tribunele stadionului din Pitești imediat după golul secund primit de piteșteni în meciul cu FC Botoșani, conform gsp.ro.  Asta cu toate că Marius Croitoru (42 de ani) este antrenorul de facto al grupării.

Citește și: Accident în Argeș. Mașină întrată într-un cap de pod

Constantin Schumacher îndeplinește la FC Argeș exact același rol pe care Leo Strizu (55 de ani) îl îndeplinește la vicecampioana României, FCSB, acolo unde, de fapt, Mihai Pintilii (38 de ani) se ocupă de antrenamentele echipei. Leo Strizu este doar deținătorul licenței PRO, care trebuie să existe în staff-ul oricărei formații din Superliga, potrivit regulamentelor.  Constantin Schumacher a avut același rol și în perioada în care Andrei Prepeliță (37 de ani) era la cârma formației piteștene, în perioada ianuarie 2021 – octombrie 2022.

Citește și: Un cunoscut ziarist, reacții adverse puternice după vaccinul anti-Covid

La finalul partidei cu FC Botoșani, pierdută de piteșteni, scor 0-2, antrenorul Constantin Schumacher a recunoscut că FC Argeș nu merita să obțină nici măcar un punct în acest meci. Deși echipa a intrat în hora retrogradării, tehnicianul are încredere în continuare în lotul pe care îl are la dispoziție. Schumacher le cere jucătorilor să trateze cu maximă seriozitate fiecare partidă pentru a putea ieși din zona minată a clasamentului.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *