Web Analytics

Fabrizio Constantin și Cosmin Bucuroiu de la Unirea Bascov s-au transferat la FC Hermannstadt

de | 16.06.2021 16:34 | Actualitate, Sport

FC Hermannstadt a anunțat că a perfectat două transferuri importante. Este vorba despre foștii fotbaliști de la Unirea Bascov Fabrizio Constantin și Cosmin Bucuroiu. Important de precizat este faptul că Fabrizio Constantin este un fotbalist convocat de multe ori la naționala României.

Fabrizio-Mihai Constantin este un fundaș central de picior stâng, în vârstă de 17 ani, care are o înălțime de 1,92 metri și poate evolua și pe postul de fundaș stânga. Fabrizio a debutat în Liga a III-a la vârsta de 14 ani și 11 luni pentru Unirea Bascov, iar în Liga a II-a doi ani mai târziu, pentru C.S. Mioveni, la 16 ani și 11 luni.

 

Citește și Pitești: Sală de jocuri amendată pentru necontractarea unui furnizor de servicii de securitate private

 

Tânărul fundaș a fost format la ACS FC Dănuț Coman și a mai evoluat până acum la LPS Viitorul Pitești, FCSB, CS Unirea Bascov și C.S.Mioveni, echipă pentru care a bifat 5 meciuri ca titular în sezonul trecut. Fabrizio este în prezent internațional al României U18 și a fost selecționat până acum în toate reprezentativele țării noastre la nivel de juniori (U15, U16, U17, U18).

Cosmin Bucuroiu este un atacant în vârstă de 17 ani, care a evoluat în sezonul trecut pentru Unirea Bascov, în Liga a III-a, echipă pentru care a marcat un gol. Acesta mai poate evolua ca vârf 2, dar și ca mijlocaș de bandă.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Alo,băieții,nu ii mai luati interviu lui Tudose?poate aflați cum e cu insolventa la Getica 95?Si ne spuneti si noua..ca aveați mare drag sa ii luati interviu acestui PENESCU 2.Astept raspuns.OFICIAL.