Web Analytics

Expoziția „Perspectivă metafizică”, la Muzeul Golești

de | 30.11.2022 17:12 | Actualitate, Cultură, Home

În data de 5 decembrie, Muzeul Golești găzduiește expoziția „Perspectivă metafizică”. Lucrările vor fi prezentate în Sala de Artă Contemporană și aparțin artistelor Lavinia-Elena Vieru și Alexandra-Maria Ilie. Expoziția va putea fi vizitată pană în data de 10 ianuarie 2023.

Lavinia Vieru s-a născut la 2 iulie 1989, în Pitești. Este artist vizual, Doctor în Istorie, Profesor de Istoria Artelor la Atelierul de Specialitate Artă Monumentală, Studiul Formelor în Desen, în cadrul Liceului de Arte Dinu Lipatti, Pitești. Este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România, Filiala București, Secția pictură. A participat cu lucrări la 13 expoziții individuale și colective și cu eseuri despre artele plastice în cadrul mai multor conferințe de specialitate. A realizat prezentări pentru mai multe expoziții de artă organizate de Uniunea Artiștilor Plastici din România și cronică de artă plastică pentru mai multe publicații culturale.

Citește și Pastila de frumos. Mărturii semnificative dintr-o epocă involută

Alexandra-Maria Ilie s-a născut la 10 septembrie 1988, în Pitești. Este membru stagiar al Uniunii Artiștilor Plastici din România, Fliala Pitești și Profesor de Arte Vizuale la Școala Gimnazială Nr. 20 Tudor Vladimirescu și Liceul Teoretic Ion Cantacuzino, ambele din Pitești. În anul 2011 a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Arte şi Design, secţia Grafică, iar între anii 2009- 2010 a fost Studentă la Universitatea din Rzeszow, Polonia, Facultatea de Arte Plastice, prin programul de studii “Erasmus”. Are 3 expoziții personale și mai multe expoziții de grup în țară și străinătate.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *