Web Analytics

Execuție cu public în Trivale. Ne-a bătut CSU Craiova cu 4-0

de | 25.04.2022 20:48 | Actualitate, Sport

Spre ghinionul nostru, am prins o Craiovă care atinge vârful de formă spre final de sezon. Ne-au sufocat! Elevii lui Reghecampf au accelerat de câte ori au vrut, cam cum făceau viteziștii de la Steaua în ‘86, anul în care au câștigat Cupa Campionilor.

Citește și: Handbal feminin. România s-a calificat la Campionatul European

Spre deosebire de ai noștri, care parcă rămăseseră cu sechele și înotau încă în câmpul cu orez de la Voluntari. Asta ca să le găsim totuși o circumstanță, deși nu merită niciuna. Pe dreapta am avut “Bulevardul Tofan”, iar vârf împins a jucat aceeași mână moartă care e Said, atacantul cu două viteze, încet și foarte încet.

Ofiliți, la pachet, au fost și Dodel și căpitanul Șerban. Acesta e lotul alb-violet, atâți bani atâta pește. Iar limitele lotului sunt tot mai vizibile în play-off, în compania unor echipe de carnasieri precum Craiova, FCSB sau CFR Cluj.

Hotărât lucru, pentru la anul trebuie să plece cel puțin o treime din actualul lot și să vină alți 5-6 jucători de nivel competitiv. La pauză, când Craiova avea doar 1-0, primarul Gentea vorbea cu administratorul public Lucrețiu Tudor că  ar fi o oportunitate să transferăm jucători din Gruia, dar că, bineînțeles, ultimul cuvânt îl are Andrei Prepeliță. Sunt câțiva jucatori buni la CFR care fac tușa și ar mai lăsa din pretențiile financiare, în contextul în care clubul din Cluj Napoca are mari probleme financiare.

Statistic, CSU Craiova a deschis scorul în minutul 22 prin Alexandru Crețu. Acesta a preluat pe piept în careu, lateral dreapta, după care a șutat la firul ierbii, pe diagonală, scuturând plasa lui Marius Croitoru. FC Argeș a avut și ea două ocazii în prima repriză, prin Cristi Dumitru, singurul care a mai mișcat câte ceva.

Citește și: WIMBLEDON, SCANDAL: Suspendarea jucătorilor din Rusia şi Belarus, de la intoleranţă la chestionare de admitere

Al doilea gol al oltenilor a venit în minutul 55. Gol Markovici, după o bâlbâiala generală alb violetă în careu. Golurile 3 și 4 ale oltenilor au fost imparabile, după acțiuni cursive în care Craiova s-a distrat cu FC Argeș. Golul de 3-0 a venit în minutul 62, când Alexandru Crețu a șutat sub bară, trecându-și o dublă în cont. Iar în minutul 70, Andrei Ivan a șutat la vinclu pentru 4-0, crucificând astfel un FC Argeș modest, foarte medest. Și parcă mulțumit la final că n-a mai încasat alte două sau chiar trei boabe.                                               

          Gabriel Grigore                                       Foto: GSP 

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Sa intre in divizia B ! Intrebare, de ce se duc banii pitestenilor pe echipa asta de forbal de looseri ? Cati oameni au fost pe stadion ? Cate pitestence ?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *