Web Analytics

Exclusiv! Viceprimarul Tofan se autosuspendă din funcția de președinte al PNL Pitești până la finalizarea cercetării DNA

de | 19.11.2021 11:28 | Actualitate, Politica si Administratie

Viceprimarul Gelu Tofan se autosuspendă din funcția de lider al PNL Pitești, iar atribuțiile de președinte vor fi preluate de consilierul local Tiberiu Irimia. Decizia este explicată în comunicatul următor. 

„Stimați colegi, ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public în ultimele săptămâni, privind instrumentarea de către DNA Pitești a unui dosar care vizează mai multe persoane din conducerea PNL Argeș, am hotărât să mă autosuspend din funcția de președinte al organizației PNL Pitești, până la clarificarea situației. Am luat această decizie pentru a nu afecta activitatea și imaginea organizației municipale și pentru a lăsa organele competente să își facă treaba. Am încredere totală în actul de justiție.

De asemenea, doresc să precizez că rămân consecvent proiectelor pe care le-am propus piteștenilor în campania electorală și depun toate eforturile pentru realizarea acestora, din poziția de viceprimar al municipiului.

Ca urmare a deciziei mele de autosuspendare, atribuțiile de președinte vor fi preluate, sub formă de interimat, de prim-vicepreședintele organizației PNL Pitești, domnul Tiberiu Irimia.

Cu considerație,

Gelu Tofan”

Citește și DNA anunță dosare penale pentru toată conducerea PNL Argeș

Citește și Şoc şi groază la PNL Argeş / DNA a ridicat telefonul deputatului Miuţescu şi pe cel al viceprimarului Tofan

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii