Web Analytics

Exclusiv! S-au sistat primele şi cantonamentele la FC Argeş după înfrângerea cu Metaloglobus

de | 28.02.2019 13:59 | Sport

În prima etapă după reluarea campionatului Ligii secunde, FC Argeș a pierdut rușinos la Metaloglobus, scor 1-0, motiv de furie pentru conducerea alb-violetă. Așa se face că primele măsuri au fost sistarea primelor și cantonamentelor. Supărarea șefilor grupării din Trivale este cu atât mai mare cu cât înfrângerea de week-end-ul trecut a venit în fața unei formații mai mult decât mediocre. Iată ce ne-a declarat în acest sens Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație de la FC Argeș.

„Nu se poate să pierdem la Balotești și Metaloglobus, echipe care nu bat pe nimeni!”

3 gentea 1252Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație de la FC Argeș: ”În perioada imediat următoare se vor reduce cheltuielile la FC Argeș, pentru că nu se mai poate. Nu se va mai merge în cantonamente, nu se va mai pleca cu o zi sau două înainte la meciuri, pentru că se cheltuie o grămadă de bani. Nu se mai poate așa ceva! Nu se poate să pierdem la Balotești și Metaloglobus, echipe care nu bat pe nimeni! Jucătorii să fie profesioniști, să vină cu o oră înainte de meci și să arate că sunt profesioniști. Nu vor mai exista prime la FC Argeș. Am spus că premiem performanța și asta vom face. Iar în privința salariilor, le vom da și noi când vom avea bani”.
Întrebat și despre eventualii investitori, președintele Gentea a spus: ”În ceea ce privește investitorii din mediul privat, pot să vă asigur că avem trei potențiali investitori, unul din județul Argeș și ceilalți din afara județului. Toți au primit documentația și urmează să merg împreună cu dl. primar Ionică la discuții. Vă asigur că toate cele trei proiecte sunt foarte serioase”.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii