Web Analytics

Exclusiv. Apostoliceanu recunoaşte că el i-a dat recomandare elevului care a votat la alegerile de la PNL Piteşti

de | 15.07.2021 13:06 | Actualitate, Dezvăluiri, Politica si Administratie

# „El și-a manifestat dorința pe messenger, a spus că vrea să vină, să participe la alegeri (alegerile locale din 2020, n. r.) și atunci, da, eu am semnat”, spune Sorin Apostoliceanu # Este vorba de Cristian Mădălin Naciu, un elev în vârstă de 17 ani, care a fost activ și în campania candidatului liberal la Primăria Pitești # „A fost o scăpare, probabil, când s-a făcut convocatorul”

Un elev de 17 ani, din Argeș, Cristian Mădălin Naciu, a recunoscut, într-un interviu acordat publicației educațieprivată.ro, că a votat la alegerile interne de la PNL Pitești din 4 iulie, deși doar persoanele majore pot vota la alegerile interne ale organizațiilor de seniori. În legătură cu acest subiect l-am contactat pe consilierul local piteștean Sorin Apostoliceanu, membru PNL, care îl cunoaște pe minor de la campania pentru alegerile locale din 2020.

„A fost o poveste foarte intens dezbătută. Din păcate, s-au întâmplat și lucruri nelalocul lor, pentru că au fost foarte multe articole legate de faptul că ar fi adus d-na Murguleț elevi și, după cum vedeți, a fost acest elev care a apărut dintr-o greșeală sau s-a întâmplat ceva. În sfârșit, n-au fost mii sau zeci de elevi, cum s-a spus. Au fost lucruri total neadevărate. Mai multe nu știu ce să vă spun, atât că se întâmplă lucruri care nu prea sunt normale. Să sperăm că or să se liniștească mai repede lucrurile. Dl. Tofan a fost ales cu un număr de voturi mult mai mare decât dl. Coteț. Eu sper să ne liniștim și să ne apucăm să facem treabă mai departe pentru piteșteni, cum trebuie să facem; să votăm în Consiliul Local hotărâri pentru oraș, să aducem fonduri europene, să facem investiții”, a spus Sorin Apostoliceanu pentru Jurnalul de Argeș.

„El și-a manifestat dorinţa pe messenger, a spus că vrea să vină, să participe la alegeri și atunci, pe recomandare, da, eu am semnat”

Întrebat cine l-a adus în partid, dacă îl cunoaște pe băiatul minor care a votat la alegerile din PNL Pitești sau dacă tânărul este rudă cu el, Apostoliceanu a spus: „Nu e rudă cu mine, în niciun caz. A venit în partid anul trecut, când au fost alegerile locale, am mers peste tot în campania electorală, a participat la foarte multe activități, spre deosebire de foarte mulți din cei care au fost prezenți în sală, la Filarmonică, atunci, pe care nici nu îi cunoșteam, cu toate că ar fi trebuit să îi cunosc, pentru că am candidat la Primărie din partea Partidului Național Liberal. El a mers peste tot în campanie cu noi, avea voie să o facă, era elev, peste 16 ani se poate. El împlinește anul acesta 18 ani, nu cred că este nici o problemă și nici un lucru senzațional, așa cum a devenit. În niciun caz nu e rudă cu mine. A fost la alegeri anul trecut, la alegerile pentru Primărie. El și-a manifestat dorința pe messenger, a spus că vrea să vină, să participe la alegeri (pentru Primărie, n. red.) și atunci, pe recomandare, da, eu am semnat”.
Sorin Apostoliceanu a recunoscut că l-a văzut pe băiat în sală în ziua alegerilor și că aceasta a votat, deși, din câte știe, nu avea voie să voteze. Explicația? „Pe acele convocatoare nu se treceau CNP-uri și a fost o scăpare, probabil, când s-a făcut convocatorul, pentru că din cauza GDPR-ului nu ai voie să treci CNP-ul, dar nu a fost nicio intenție. Din fericire, este singurul exemplu și nu s-a întâmplat absolut nimic, efectiv o știre care nu avea niciun sens să apară”, astfel explică Sorin Apostoliceanu incidentul din 4 iulie.

„În niciun caz nu a fostadus niciun elev de către d-na Murguleț”, susține Apostoliceanu

Despre faptul că fosta șefă a Inspectoratului Școlar Județean Argeș, Liliana Murguleț, a fost acuzată că ar fi adus elevi să voteze la alegerile interne din PNL Pitești, iar la scurt timp a fost demisă din funcție de către ministrul Educației, Sorin Apostoliceanu spune: „În niciun caz nu a fost adus niciun elev de către d-na Murguleț. Dânsa nu a greșit cu absolut nimic din acest punct de vedere. Despre partea profesională probabil că pot alții să spună alte lucruri, dar eu am văzut rezultate foarte bune și acolo. La partid, repet, dânsa nu a adus absolut niciun elev. Eu am participat la absolut toate ședințele de birou politic de la Pitești. Dânsa nu a adus niciun elev și nici nimeni, adică sunt elevi care sunt președinți la Liga Elevilor, cum este normal, dar d-na Murguleț nu a adus absolut niciun elev și nu au mai fost alți elevi la alegeri, nu s-a mai întâmplat nimic, totul s-a exacerbat, s-a inflamat o știre care nu avea niciun sens. Așa se face, din păcate”.

Referitor la faptul că Liliana Murguleț a fost diriginta fiului lui Ludovic Orban, Sorin Apostoliceanu a declarat: „Nu văd ce relevanță ar avea acest lucru, dânsa este un bun profesionist și, din punctul meu de vedere, a demonstrat-o foarte mult la Inspectoratul Școlar Județean. Din punctul meu de vedere, a fost cel mai bun inspector școlar care a fost până în momentul de față acolo”.

Citește și LILIANA MURGULEȚ RESPINGE FERM ACUZAȚIILE NEFONDATE CARE I SE ADUC: “PREȚUIESC ELEVII ȘI NU AMESTEC LUCRURILE”

Citește și Scandal și circ la alegerile de la PNL Pitesti. Taberele Coteț și Tofan se acuză una pe alta ca fură alegerile

 

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. //… și atunci, da, eu am semnat” //. Si-ai semnat fix ca … prostu’ . Dara, ce s-ar fi’ntamplat de-ai fi ajuns … „primare” ? Suta la suta, o amestecai pe coada de bou cu stampila primariei !