Scandal și circ la alegerile de la PNL Pitesti. Taberele Coteț și Tofan se acuză una pe alta ca fură alegerile

de | 4.07.2021 11:50 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Scandal monstru la conferința de alegeri a PNL Pitesti. Nici n-a început bine ședința pentru alegerea noului președinte de la municipiu și cele două tabere, Coteț și Tofan, se acuză una pe alta că vor să fure alegerile. Ședința era programată să înceapă la ora 10.00 și n-a început nici la ora 12.00 fiindcă participanții sunt verificați la sânge, mai ceva ca la intrarea în spațiul terestru, aerian sau maritim al statului Israel.

Zeci de liberali ce riscă să rămână la usa Filarmonicii Pitești, locul unde se desfășoară ședința, zbiară că li se interzice accesul și că alegerile sunt furate înainte de a începe. E circ, presa nu e lăsată să intre în sală, ceea ce la “criptocomuniștii” de la PSD Argeș nu s-a întâmplat niciodată în ultimele două decenii. În sală, Ludovic Orban l-a trimis pe vicepreședintele Virgil Guran să supravegheze procesul de vot, astfel încât tabăra lui Mihai Coteț-Radu Perianu să nu fure alegerile. De cealaltă parte, Florin Cîțu l-a trimis pe secretarul general Robert Sighiartău să fie cu ochii in patru ca tabăra Gelu Tofan-Adrian Miutescu să nu fraudeze alegerile. E circ, iar lupta surdă pentru putere capătă accente disperate.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Mă așa ziși liberali, nu vă e rușine??? Cea mai proastă filială din țară și acum vă certați pe ciolan??? Rușine!!!

Ultimele articole