Web Analytics

Continuă amenzile în Argeș ca urmare a purtării necorespunzătoare sau nepurtării măștii de protecție

de | 14.01.2022 16:24 | Actualitate

Activitățile de verificare continuă în ritm susținut, peste 360 de polițiști, împreună cu jandarmi, polițiști locali și pompieri, acţionând în ultimele 24 de ore pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19, în zone aglomerate, la agenții economici, dar şi în mijloacele de transport în comun.

În ultimele 24 de ore, au fost organizate 29 de acțiuni punctuale (din care 25 de acțiuni independente ale polițiștilor, 3 acțiuni cu lucrători I.J.J. Argeș și o acțiune cu reprezentanți ai altor instituții).

Citeșt și Ce spune IȘJ Argeș despre greva elevilor

Au fost verificate, în total, 1.341 de persoane. Totodată, 118 autovehicule au fost controlate, iar 124 societăți comerciale au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 79 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.500 de lei, ca urmare a purtării necorespunzătoare sau nepurtării măștii de protecție.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii