Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 15.12.2022 11:55 | Actualitate, Cultură, Home

Centrul Cultural Pitești organizează, în această perioadă, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile.
– Lectură-spectacol sub genericul „Muzica – lumina sufletului”, în coordonarea poetei Simona Vasilescu, miercuri, 14 decembrie, de la ora 13.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Prelegerea cu tema „Omul Moștenirii…”, susținută de psihologul-clinician Radu Vasile Șerban, din cadrul Direcției de Sănătate Publică Argeș, miercuri, 14 decembrie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Spectacolul de muzică folk-hop sub genericul „Regina de Sticlă”, susținut de M.C. Grăilă, pe numele real Octavian Dărmănescu, miercuri, 14 decembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Eveniment! Nepoata lui Mihail Sadoveanu – lansare la Centrul Cultural Piteşti

– Lectură din propriile creații literare cu tema „Cugetare”, în cadrul proiectului „Suflet pe rime și nuanțe”, susținut de poeta și artistul plastic Loreta Din, miercuri, 14 decembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Lansarea nr. 4/2022 al revistei-document „Restituiri Pitești”, în coordonarea redactorului-șef al revistei-document „Restituiri Pitești”, dr. în istorie Marin Toma, eveniment care va avea loc live, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, miercuri, 14 decembrie, de la ora 20.00.
– Triplă lansare de carte, autoare Mihaela Popaiacu și dezbaterea cu tema „Romanul de dragoste – încotro?”, eveniment coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, joi, 15 decembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Ziua limbii române, sărbătorită la Centrul Cultural Piteşti

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *