Web Analytics
scris joi, 08.12.2022

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

Centrul Cultural Pitești organizează, în această perioadă noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:
– Prelegerea cu tema “Diamantul și Diamantul Nordului”, susținută de scriitorul, eminescologul și profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, miercuri, 7 decembrie, de la ora 11.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.
– Dialogul cu tema „Cum e să scrii versuri în două limbi?”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, având-o invitată pe poeta Cristina Onofre/Christine Bernadette Rousseau, miercuri, 7 decembrie de la ora 13.00, la Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

– Dezbaterea cu tema „Rock-ul văzut prin ochii unui prozator. Dumitru Ungureanu”, eveniment coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, miercuri, 7 decembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Prelegerea cu tema „Ziua Constituției României. Preeminența Constituției și a Ordinii Constituționale Interne în Epoca Globalizării și Integrării Internaționale”, coordonată de conf. univ. dr. Marius Andreescu, de la Facultatea de Drept a Universității Pitești, joi, 8 decembrie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Bibliotecile subiective ale Magdei Grigore

Citește și Magistratul Marius Andreescu, despre personalităţi şi momente care au marcat Piteştiul

– Dezbaterea cu tema “Decembrie – Sacru și Profan”, coordonată de criticul literar, scriitoarea și profesoara de limba și literatura română Magda Grigore, avându-i invitați pe pr. prof. Cornel Dragoș – preot Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Ștefănești, profesor de religie la Colegiul Național „Zinca Golescu” din Pitești, Ștefania Păcioianu, elevă în clasa a XI-a, la Colegiul Național „Zinca Golescu” și pe Daria Iordan, elevă în clasa a XII-a, la Colegiul Național „Zinca Golescu”, eveniment care va avea loc joi, 8 decembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Triplă lansare de carte coordonată de poeta Allora Albulescu, avându-l invitat pe scriitorul Ion Ladner, joi, 8 decembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții. Evenimentul editorial, care se va desfășura sub egida Fundației literare Liviu Rebreanu, va cuprinde lansarea volumelor „Fântâni de ciocolată” și „Artificii printre lacrimi”, care, împreună cu „Baloane de săpun”, alcătuiesc trilogia „A doua parte din mine”, sub semnătura scriitorului Ion Ladner.

Citește și Profesorul Costache a lansat romanul „Prima staţie înainte de Paradis”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *