Web Analytics
scris joi, 20.10.2022

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

Centrul Cultural Pitești organizează, și în această săptămână, în Sala ”Ars Nova” de la Casa Cărții, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:
– Dezbaterea cu tema “Voința, oglinda omului”, coordonată de jurnalistul Ahmed Jaber, având-o invitată pe Mariam Sadi Awad, din Palestina, studentă la UNATC, eveniment care va avea loc miercuri, 19 octombrie, de la ora 16. Acțiunea este organizată în parteneriat cu Clubul Româno-Arab de Cultură și Presă.
– Prelegerea cu tema „Un Everest al înțelegerii realității. Ce înțeles are lumea cuantică”, în cadrul proiectului sub genericul „Vaccin împotriva virusului manipulării”, susținut de sociologul și jurnalistul George Smeoreanu, joi, 20 octombrie, de la ora 15.

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

Citește și Când Petre Ţuţea a fost umilit la Boteni

– Dezbaterea cu tema „Provocarea limitelor”, coordonată de criticul literar, poeta și profesoara de limba și literatura română Magda Grigore, avându-i invitați pe prof. dr. Andrei Dumitru, conferențiar universitar la Catedra de Kinetoterapie a Universității din Pitești, Drăgoi Denisa, licențiată în 2016, în Kinetoterapie. Evenimentul va avea loc joi, 20 octombrie, de la ora 16.
– Lansarea volumelor de poezie „Un ultim vers”, „Cioburi de suflet” și „Lacrimi de chitară”, semnate de Cătălin Iancu, eveniment editorial în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Mișcarea, Esența Creației”, coordonat de dr. fizioterapeut Petruța-Daniela Mihăilescu, joi, 20 octombrie, de la ora 18.
– Lansarea cărții „Muzica și culorile, gramatică și matematică”, de Dumitru Milcoveanu, eveniment editorial coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, avându-l invitat pe dirijorul Octav Calleya, din Spania, vineri, 21 octombrie, de la ora 12.30.

Citește și O nouă carte semnată de Sevastian Tudor: „Contribuţii privind relaţiile româno-suedeze de-a lungul vremii”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...