Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 7.07.2022 11:55 | Actualitate, Cultură, Home

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 4 – 8 iulie 2022, noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:
– Prelegerea cu tema „Nicolae Georgescu, personalitate a culturii române contemporane”, susținută de scriitorul, eminescologul și profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, miercuri, 6 iulie, de la ora 11.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.
– Dezbaterea cu tema „Omenirea în derivă”, coordonată de scriitorul Jean Dumitrașcu, avându-l invitat pe editorul, psihologul și poetul Călin Vlasie, eveniment care se va desfășura miercuri, 6 iulie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Florentin Sorescu, „Transformatorul” său şi o lansare atipică

– Dezbaterea cu tema „Dialogul poeților”, în cadrul Clubului literar-artistic „Mona Vâlceanu”, coordonat de editorul, scriitoarea și profesoara de limba și literatura română Mona Vâlceanu, avându-i invitați pe poeții Marian Ilie și Vilia Banța, eveniment care va avea loc joi, 7 iulie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Dezbaterea cu tema „Calea sufită, calea iubirii”, coordonată de jurnalistul Ahmed Jaber, avându-l invitat special pe prof. univ. dr. George Grigore, coordonatorul Departamentului de Limbă și Literatură Arabă din cadrul Universității din București, directorul Centrului de Studii Arabe al Universității din București. Atmosfera va fi animată de artistul palestinian Jamal Al-Najjar, care va interpreta piese arabe la alăută. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Clubul Româno-Arab de Cultură și Presă, se va desfășura joi, 7 iulie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Inginerul argeşean Sava Costache, exponent al petrochimiei româneşti

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole