Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 30.06.2022 11:45 | Actualitate, Cultură

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 27 iunie-1 iulie 2022, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:
– Spectacolul de muzică folk-hop cu titlul „Kant avea dreptate”, susținut de M.C. Grăilă, pe numele real Octavian Dărmănescu – muzeograf, scriitor, cantautor, eveniment care se va desfășura miercuri, 29 iunie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Dezbaterea cu tema “Sărbătorile, o șansă pentru menținerea stării de sănătate”, în coordonarea dr. fizioterapeut Petruța-Daniela Mihăilescu, eveniment care va avea loc miercuri, 29 iunie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Avocatul Gheorghe Mihai şi preotul Ion Virgiu Pătruleasa din comuna Muşăteşti

– Prelegerea cu tema “Alte 15 experimente care analizează psihologia consumatorului de mass-media”, susținută de sociologul, scriitorul, publicistul, psihologul George Smeoreanu, joi, 30 iunie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Recital de poezie și dialog tematic coordonat de poetul, cantautorul și profesorul de limba franceză Stelian Necșoi, având-o invitată pe poeta și artistul plastic Loreta Din, eveniment care va avea loc joi, 30 iunie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Recital muzical susținut de Trupa „Andrei&Adrian Tase”, vineri, 1 iulie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Concurs Național de Poezie de Dragoste „Leoaică tânără, iubirea…”, la Centrul Cultural Pitești

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *