Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 28.04.2022 11:39 | Actualitate, Cultură

Centrul Cultural Pitești organizează în această săptămână noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces fără restricții:

– Dezbaterea cu tema “Raportul sensibil dintre adolescent și profesor”, coordonată de profesorul de filosofie și poetul George Badea, având-o invitată pe profesoara Mariana Prunescu, miercuri, 27 aprilie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Dezbaterea cu tema “Și totuși există modele! (I)”, coordonată de dr. fizioterapeut Petruța-Daniela Mihăilescu, având-o invitată pe psihologul Ileana Amaximoaie, eveniment care se va desfășura miercuri, 27 aprilie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Prelegerea cu tema „Mitropolitul Anastasie Crimca al Moldovei”, coordonată de redactorul-șef al revistei-document „Restituiri Pitești”, dr. în istorie Marin Toma, eveniment care poate fi urmărit live pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, miercuri, 27 aprilie, de la ora 20.00.

Citește și Actriţa Ada d’Albon, lansare de carte la Piteşti

– Recital de folclor în cadrul proiectului “De la Vâlcea la Pitești”, coordonat de interpreta de folclor Tatiana Mărcoianu, joi, 28 aprilie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Dezbaterea cu tema “La taifas cu muzele”, care va avea loc joi, 28 aprilie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
– Dezbaterea cu tema “Arta este pentru toți – cum să ne uităm la un tablou ca un specialist”, coordonată de redactorul-șef al revistei de cultură „Argeș”, scriitorul dr. Leonid Dragomir, având-o invitată pe artistul plastic Adela Mara, eveniment care va avea loc vineri, 29 aprilie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și „Un surâs în plină vară”, cu Dorin Oancea


Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *