Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 3.03.2022 12:03 | Actualitate, Cultura, Home

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 28 februarie – 4 martie 2022, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 30% din capacitatea sălii, cu respectarea condițiilor sanitare în vigoare:

  • Dezbaterea cu tema „Educație și cultură în rândul copiilor și tinerilor”, eveniment care se va desfășura miercuri, 2 martie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Dezbaterea cu tema „Nucul”, în cadrul proiectului „Armonie și stil de viață”, eveniment care va avea loc miercuri, 2 martie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Lansarea cărții cu titlul „Procesele Reeducării. 1952-1960”, joi, 3 martie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Dezbaterea cu tema „Conversație despre eșec și frică vs putere și succes”, vineri, 4 martie, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Scriitori din ţară, premiaţi de “Cafeneaua literară” la Centrul Cultural Piteşti

Citește și Ştefan Dumitrache, prelegere despre Crăciun la Centrul Cultural Piteşti

Acest articol este despre: centrul cultural pitesti

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole