Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 26.08.2021 12:48 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 23-27 august 2021, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 70% din suprafața sălii:
# Prelegerea cu tema „Poetul Mihai Bârdici”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Teme culturale în emoții raționale”, în coordonarea scriitorului Lucian Costache, eveniment care are loc miercuri, 25 august, de la ora 11.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.
# Dezbaterea cu tema “Cum te ajută poveștile să înțelegi mai bine emoțiile care pun stăpânire pe tine”, coordonat de trainerul de dezvoltare personală Ana Ionescu, miercuri, 25 august, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Prelegerea cu tema “Între pandemie și schimbările climatice”, în coordonarea managerului Bibliotecii Județene Argeș “Dinicu Golescu”, sociologul Octavian Mihail Sachelarie, eveniment care va avea loc joi, 26 august, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Citește și Octavian Mihail Sachelarie: „Cine are inteligenţa necesară şi investeşte în biblioteci nu va fi dezamăgit”
# Dialogul cu tema “Artistul Nelu Constantin”, inițiat și coordonat de interpreta de romanțe și folclor Mariana Claudia Filipescu, avându-l invitat pe președintele de onoare al Cenaclului de Arte Plastice “I.D. Negulici” din Câmpulung, Nelu Constantin, eveniment care va avea loc joi, 26 august, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Recitalul muzical sub genericul “Rapsodii estivale”, oferit de Trupa “Andrei&Adrian Tase”, vineri, 27 august, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Citește și Motiv de bucurie pentru doctorul Tase. Andrei Tase a lansat pe youtube albumul ”HeartBeat 1”

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii