Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 5.08.2021 12:53 | Actualitate, Cultura, Home

Centrul Cultural Pitești a pregătit pentru perioada 2-6 august 2021 noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul acces conform măsurilor în vigoare:
# Lansarea cărții cu titlul „Locuri literare din Pitești”, semnată de scriitorul și istoricul Florin Chivoci, miercuri, 4 august, de la ora 13.00, în Sala “Ars Nova” de la Casa Cărții.
# Dezbaterea cu tema „Minte sau inimă? Cum le echilibrăm?”, coordonată de promotorul cultural Alexandra Grigorescu, având-o invitată pe lector univ. dr. Lucia Neagoe de la Facultatea de Științele Educației, Științe Sociale și Psihologie a Universității Pitești, eveniment care va avea loc miercuri, 4 august, de la ora 17.00, în Sala “Ars Nova” de la Casa Cărții.

# Demonstrația de gimnastică ritmică și jocuri interactive cu tema “Dacă pot eu, poți și tu!”, joi, 5 august, de la ora 11.00, în Parcul Lunca Argeșului, eveniment coordonat de antrenoarea de gimnastică ritmică Nicoleta Andrei.
# Prelegerea cu tema “De la Akrasia la Enkrateia. Rolul suferinței și al regretului”, coordonată de studentul la filosofie și poetul Radu-Alexandru Dincă, eveniment care va avea loc vineri, 6 august, de la ora 12.00, în Sala “Ars Nova” de la Casa Cărții.

Citește și Calinic a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu

Citește și Florin Chivoci, profesorul care a scris două cărţi despre Piteşti: „Spaţii simbolice din Piteşti, precum Trivalea, sunt locuri impregnate de negura istoriei”

 

Acest articol este despre: centrul cultural pitesti

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Clinică medicală și apartamente moderne în clădirea Poștei vechi
Clinică medicală și apartamente moderne în clădirea Poștei vechi

În ultima ședință a Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului și Urbanism, care a avut loc pe 10 mai, a fost depusă documentația pentru proiect, care a primit aviz favorabil. Astfel, dacă în următoarea sedință a Consiliului Local Pitești, aleșii vor vota PUD-ul, SC...

22 Mai 337: A murit împăratul bizantin Constantin cel Mare
22 Mai 337: A murit împăratul bizantin Constantin cel Mare

În ziua de 22 Mai 337 d.Hr. a murit împăratul bizantin Constantin cel Mare;  (n. 27 februarie 272).  Constantin cel Mare a fost primul împărat creştin şi împăratul Romei care a oprit persecuţia creştinilor, iar în anul 324 a decretat creştinismul religie oficială a...


Loading RSS Feed