Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 5.08.2021 12:53 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Pitești a pregătit pentru perioada 2-6 august 2021 noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul acces conform măsurilor în vigoare:
# Lansarea cărții cu titlul „Locuri literare din Pitești”, semnată de scriitorul și istoricul Florin Chivoci, miercuri, 4 august, de la ora 13.00, în Sala “Ars Nova” de la Casa Cărții.
# Dezbaterea cu tema „Minte sau inimă? Cum le echilibrăm?”, coordonată de promotorul cultural Alexandra Grigorescu, având-o invitată pe lector univ. dr. Lucia Neagoe de la Facultatea de Științele Educației, Științe Sociale și Psihologie a Universității Pitești, eveniment care va avea loc miercuri, 4 august, de la ora 17.00, în Sala “Ars Nova” de la Casa Cărții.

# Demonstrația de gimnastică ritmică și jocuri interactive cu tema “Dacă pot eu, poți și tu!”, joi, 5 august, de la ora 11.00, în Parcul Lunca Argeșului, eveniment coordonat de antrenoarea de gimnastică ritmică Nicoleta Andrei.
# Prelegerea cu tema “De la Akrasia la Enkrateia. Rolul suferinței și al regretului”, coordonată de studentul la filosofie și poetul Radu-Alexandru Dincă, eveniment care va avea loc vineri, 6 august, de la ora 12.00, în Sala “Ars Nova” de la Casa Cărții.

Citește și Calinic a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu

Citește și Florin Chivoci, profesorul care a scris două cărţi despre Piteşti: „Spaţii simbolice din Piteşti, precum Trivalea, sunt locuri impregnate de negura istoriei”

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii