Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 22.07.2021 12:51 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Pitești a pregătit, pentru perioada 19-23 iulie 2021, noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 70% din capacitatea sălii:
# Dezbaterea cu tema „Cultura cunoașterii”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Ferestre culturale”, coordonat de jurnalistul de origine palestiniană Ahmed Jaber, avându-l invitat pe jurnalistul Ovidiu Ohanesian, eveniment organizat în parteneriat cu Clubul Româno-Arab de Cultură și Presă, care se va desfășura miercuri, 21 iulie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Prelegerea cu tema “Lectura din vacanță”, susținută de directorul Bibliotecii Județene Argeș “Dinicu Golescu”, sociologul și scriitorul Octavian Mihail Sachelarie, joi, 22 iulie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Recital instrumental susținut de tinerii muzicieni Bogdan Gabriel Leca – la clape și Andrei-Bogdan Bulf – la chitară, eveniment care va avea loc joi, 22 iulie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Spectacol de muzică folk-pop și de dans sportiv, vineri, 23 iulie, de la ora 18.00, în Parcul Lunca Argeșului. Evenimentul va fi susținut de Grupul Folk P620, coordonat de Andrei Bulf, și de membri ai Clubului Total Dance, sub îndrumarea coregrafului Alfred Schieb.
Citește și Octavian Mihail Sachelarie: „Cine are inteligenţa necesară şi investeşte în biblioteci nu va fi dezamăgit”
Citește și Jurnalistul Ohanesian, la lansarea cărţii sale la Muzeul Judeţean: „Adevărata istorie se scrie în spatele uşilor închise”

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii