Web Analytics
scris joi, 06.05.2021

Evenimente la Centrul Cultural Piteşti

Centrul Cultural Pitești a pregătit, pentru această săptămână, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), și la care publicul are acces în limita a 30% din capacitatea sălii:
# Dezbaterea cu tema ”Ego, conștiință, personalitate”, coordonată de promotorul cultural Alexandra Grigorescu, avându-l invitat pe ing. Laurențiu Pârnuță, profesor de antropologie gnostică, eveniment care va avea loc miercuri, 5 mai, de la ora 13.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Prelegerea cu tema ”Siguranță și libertate în relațiile de cuplu”, coordonată de promotorul cultural Alexandra Grigorescu, având-o invitată pe lector univ. dr. Lucia Neagoe, de la Facultatea de Științele Educației, Științe Sociale și Psihologie a Universității Pitești, eveniment care se desfășoară miercuri, 5 mai, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Prelegerea cu tema ”Între a avea și a fi”, susținută de sociologul Octavian Mihail Sachelarie, directorul general al Bibliotecii Județene Argeș ”Dinicu Golescu”, eveniment care se desfășoară joi, 6 mai, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Prelegerea cu tema ”Știința conștiinței – bibliografie”, susținută de sociologul, scriitorul și jurnalistul George Smeoreanu, joi, 6 mai, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Dialogul cu tema ”Sărbătorile Pascale și Izvorul Tămăduirii”, coordonat de profesorul Stelian Necșoi, poet, grafician și interpret de muzică folk-pop, avându-l invitat pe preotul Cătălin Traian Zahiu, de la Parohia Prundu 3 Pitești. Evenimentul are loc joi, 6 mai, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Citește și Octavian Mihail Sachelarie: „Cine are inteligenţa necesară şi investeşte în biblioteci nu va fi dezamăgit”
 

Evenimente la Centrul Cultural Piteşti

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...