Web Analytics

Evenimente cultural-educative şi de dezvoltare personală la Centrul Cultural Piteşti

de | 11.06.2020 13:08 | Cultură

Centrul Cultural Pitești pregătește, pentru perioada 9 – 12 iunie, evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care vor putea fi urmărite exclusiv online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, precum și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro):
Medalion poetic „Ana Blandiana”, susținut de poeta Denisa Popescu (foto) în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Gânduri, rostiri, scrieri”. “Ana Blandiana – între Cuvânt și Tăcere”. Lectură din volumul “Integrala Poemelor”, publicat anul trecut, la Editura ”Humanitas”.
Prelegerea cu tema „Punctul haosului incertitudinii”, susținută de prof. univ. dr. Ion Iorga Șiman, în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul „Viața merge înainte”, coordonat de poeta Simona Vasilescu.
Prelegerea cu tema „Mișcare pentru sănătate”, susținută de antrenoarea de balet și gimnastică ritmică Nicoleta Andrei.
Prelegerea cu tema „Mănăstirile Robaia și Bascovele, vetre de credință și cultură în județul Argeș”, susținută de conf. univ. dr. Marius Andreescu în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Cultură și credință în societatea contemporană”.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii