Eveniment de ţinută la Rotaract Piteşti

de | 30.03.2011 16:57 | Actualitate

# Premianţii concursului de fotografie „In memoriam Monica Spirescu”. Biblioteca Judeţeană a găzduit sâmbătă, 26 martie, premierea participanţilor la “Concursul de Fotografie Rotaract Piteşti – in memoriam Monica Cristina Spirescu”. Membrii juriului au deliberat cu o zi înainte care vor fi pozele câştigătoare. Din juriu au făcut parte: Iulian SPIRESCU, Olimpia DORU (din partea Rotary Club Piteşti), Andreea-Doria COSTIN (preşedinte Interact), Denisa IOANA (preşedinte Rotaract şi coordonator proiect) şi Nicoleta BARBU (profesor arte plastice Colegiul Naţional «I.C. Brătianu»). Juriul a urmărit ca pozele să fie originale, neprelucrate grosolan, s-a ţinut cont de compoziţie, claritate şi încadrare. Câştigători au fost declaraţi următorii participanţi:
– premiul 3: Ioana GRIGORE şi Ştefan Decebal GUŢĂ. Premiul a constat în 150 Ron de fiecare, plus diplomă.
– premiul 2: Cristina NEGUŢ şi Andreea NEAMŢU (200 Ron de fiecare şi diplomă). Atât pentru locul 2, cât şi pentru locul 3 a fost egalitate de voturi, motiv pentru care juriul a decis suplimentarea premiilor.
– premiul 1: Viliana NICOLAE (premiu în valoare de 250 Ron, plus diplomă)
– Marele premiu Monica Spirescu: Cătălin Gheorghe (premiu în valoare de 350 Ron, cupă şi diplomă).

Premiul de popularitate  a fost acordat pentru Cristina NEGUŢ, care a contabilizat 1042 de like-uri pe pagina oficială de facebook a concursului. Votul pentru acest premiu s-a încheiat pe data de 25 martie, la orele 23:00. Câştigătoarea acestei secţiuni a fost recompensată cu un premiu în valoare de 150 Ron şi diplomă. Denisa Ioana, preşedinte Rotaract şi coordonatoarea acestui proiect ţine să mulţumească Rotary Club Piteşti pentru sponsorizarea premiilor, domnului Mihai Sachelarie – director al Bibliotecii Judeţene, pentru găzduirea expoziţiei pe parcursul a 3 zile şi a premierii, Interact Club Piteşti, pentru colaborare, precum şi tuturor participanţilor, pentru seriozitatea de care au dat dovadă. Următoarea ediţie a concursului de fotografie va avea loc în luna martie 2012.
(Cristina Simion)

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed