Web Analytics

Europarlamentarul Rareș Bogdan, mesaj pentru liberalii din Argeș: „Cu el, PNL Argeș va fi pe o traiectorie electorală sănătoasă”

de | 24.07.2021 15:35 | Actualitate, Politica si Administratie

PNL Argeș își va alege, sâmbătă – 24 iulie a.c., un nou președinte, iar europarlamentarul Rareş Bogdan le transmite un mesaj liberalilor argeşeni:

 

 

CITEȘTE ȘI: Consiliera premierului Cîțu de la care a pornit scandalul documentului cu antetul guvernului, și-a dat demisia

 

 

„PNL Argeș nu poate să aibă o conducere care să își propună un milimetru mai puțin decât victoria la alegerile locale din 2024! Acest județ este atât de legat de istoria Brătienilor și a liberalismului, dar până acum PNL nu a făcut performanță. Nu a fost cineva care să lupte și să pună jos PSD-ul! De aceea o schimbare este necesară! Șansa este Radu Perianu, singurul candidat care poate forma lângă el o echipă de conducere, cu capacitatea de a câștiga localele din 2024! Cu el, PNL Argeș va fi pe o traiectorie electorală sănătoasă și va avea loc în față în proiectul lui Florin Cîțu – PNL2024. Succes, Radu”.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii