Web Analytics

Consiliera premierului Cîțu de la care a pornit scandalul documentului cu antetul guvernului, și-a dat demisia

de | 23.07.2021 11:48 | Actualitate, Politica si Administratie

Mioara Costin, consiliera de la Cancelaria prim-ministrului care ar fi autoarea documentului cu antetul guvernului în care este prezentată strategia de comunicare politică a echipei lui Florin Cîțu pentru alegerile din PNL, și-a dat demisia.

Premierul a semnat joi decizia de eliberare din funcție. Decizia premierului Cîțu de eliberare „la cerere” din funcția de consilier de stat la Cancelaria prim-ministrului a Mioarei Costin a fost publicată joi în Monitorul Oficial.

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Nicolae Pavelescu, deputat PSD de Argeș: În lumea lui Cîțu, totul e roz! În lumea reală e prăpăd!

 

 

Presa națională a publicat un document cu antetul Guvernului, transmis în interiorul PNL, în care echipa lui Florin Cîțu stabilește „linii de comunicare” pentru liderii PNL. Potrivit documentului, liderilor PNL care îl susțin pe Cîțu li se cere să iasă mai mult la tv, „inclusiv miniștrii care îl susțin pe premier”. De asemenea, echipa lui Cîțu cere informații despre tabăra Orban „pentru a le da în presă” și vorbește despre „diferența de clasă între team Orban și echipa câștigatoare”.

Florin Cîțu a negat autenticitatea documentului, chiar dacă poartă antetul guvernului, spunând că nu este un document semnat.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii