Web Analytics

“Eu, cea de jos”, spectacol în premieră, sâmbătă, la Teatrul Davila

de | 29.10.2021 11:48 | Cultură, Actualitate

 

 


În cadrul unei conferințe de presă susținută joi, 28 Octombrie, a fost anunțată premiera spectacolului “Eu,cea de jos”, în regia lui Gabriel Gheorghe, care va avea loc sâmbătă, 30 Octombrie, ora 19:00, în sala studio “Liviu Ciulei”.

 

Citește și: Publicistul și istoricul argeșean, Sevastian Tudor, o nouă lansare de carte în prezența consulului onorific al României în Suedia

Spectacolul ”Eu, cea de jos”, regie artistică și text Gabriel Gheorghe face parte din proiectul artistic ”Studii la Studio”, un proiect conceput și realizat de actorii Teatrului Alexandru Davila Pitești în perioada pandemiei.

Gabriel Gheorghe, autorul textului și regizorul spectacolului ”Eu, cea de jos, este unul dintre cei mai buni actori de dramă ai Teatrului Alexandru Davila Pitești. Este actor, scenarist de film și regizor de teatru.

Tragicomedia „Eu, cea de jos” este povestea unei femei în aparență lipsită de demnitate, care reușește să supraviețuiască într-o lume străină, o lume care refuză să o considere o ființă umană, cu drepturi, dorințe sau sentimente.

 

Citește și: Jurnal din cana cu păsări. Cel mai în vârstă lăutar din România cântă şi acum în stradă!

Scenografia spectacolului este semnată de Miruna Varodi, iar din distribuția spectacolului face parte chiar autorul, Gabriel Gheorghe alături de actorii Secției Dramă, Alina Diaconu, Robert Tudor, Vlad Popescu și balerinii Secției Revistă, Lorena Costache și Vlad Sandu.

Spectacolul are o durată de 70 de minute și se adresează persoanelor cu vârsta peste 14 ani, iar biletele pot fi achiziționate online de pe www.mystage.ro – https://www.mystage.ro/spectacole/eu-cea-de-jos-2994?af=41 şi de la Agenţia de bilete a teatrului.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii