Web Analytics

Etapa a 5-a de Liga 2 continuă duminică: Metaloglobus București – FC Argeș și CS Mioveni – CSC Dumbrăvița

de | 3.09.2023 09:26 | Actualitate, Home, Sport

Etapa a 5-a de Liga 2 continuă duminică, de la ora 11:00, cu patru partide programate la Mioveni, Tunari, Târgoviște și Clinceni. Azi, vor avea loc partidel: CS Mioveni – CSC Dumbrăvița, Metaloglobus București – FC Argeș, CS Tunari – Ceahlăul și Chindia Târgoviște -Unirea Slobozia.

Citește și: Căpitanul Grigore Turda și Costinel Tofan vor să fie lăsați să plece. „Mi-au spus că nu se mai regăsesc sub nicio formă la FC Argeș. Le-am spus clar”


După startul neconvingător de campionat, FC Argeș nu își mai permite pași greșiți. Piteștenii au nevoie de victorie pentru a se apropie de locurile de play-off. Înaintea duelului cu Metaloglobus, FC Argeș ocupă locul 16, cu 3 puncte, iar Metaloglobus se situează pe poziția a 18-a a ierarhiei, cu 2 puncte. Ambele echipe au ratat prezența în grupele Cupei României, piteștenii fiind eliminați de FC Bihor Oradea, iar bucureștenii de Dinamo. Nici în campionat cele două echipe nu au cunoscut încă gustul victoriei.

Citește și: Competiție de kickboxing la Pitești Arena


Înaintea debutului etapei a 5-a a Ligii 2, CSC Dumbrăvița are 2 puncte și este pe locul 17, în contextul în care va juca restanța din prima etapă cu Progresul Spartac abia la data de 12 septembrie. CS Mioveni are 6 puncte și ocupă locul 9. Și CS Mioveni a fost eliminată din Cupă, după ce a pierdut acasă cu FC Botoșani, 0-2.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *