Web Analytics

Căpitanul Grigore Turda și Costinel Tofan vor să fie lăsați să plece. „Mi-au spus că nu se mai regăsesc sub nicio formă la FC Argeș. Le-am spus clar”

de | 3.09.2023 09:15 | Actualitate, Home, Sport

Grigore Turda (26 de ani) și Costinel Tofan (27 de ani) i-au solicitat principalului sponsor al FC Argeș, Viorel Tudose, să fie lăsați să plece, potrivit afirmațiilor acestuia din urmă, deoarece nu mai au niciun fel de motivație să joace si nu se mai regăsesc deloc în noul proiect de după retrogradarea echipei în Liga 2. Tofan este fostul căpitan al Argeșului, iar Turda este cel care poartă banderola în acest sezon.

Citește și: Câmpulung. A intrat direct în stâlpul de electricitate


”Eu, unul, nu știu cum se simt actualii jucători, dar eu, Viorel Tudose, cum credeți că mă simt? Așa cum spun unii despre mine că nu sunt investitorul echipei sau patron sau ce naiba mai spun ei despre mine, cum credeți că mă simt eu când bag o anumită sumă de bani în FC Argeș și nu am nici măcar o acțiune în club? Cum credeți că mă simt eu când bag banii mei, mulți sau puțini, dar bag bani la FC Argeș și văd că ne facem de râs în campionat, dar și în Cupa României? Cum credeți că mă simt eu când am retrogradat în Liga 2 și suntem unde suntem acum în clasament? Lăsați Cupa României, că s-a dus, deși am fost de tot râsul la Oradea, important pentru noi este campionatul.Dar dacă nu ne trezim s-ar putea ca în două etape să nu ne mai batem pentru nicio promovare dacă vom mai pierde încă două partide și s-ar putea să ne trezim că ne vom bate pentru salvarea de la retrogradare.
Acum domnii Tofan și Turda mi-au cerut să îi lăsăm să plece de la FC Argeș. După înfrângerea din Cupa României de la Oradea, cei doi jucători mi-au cerut să îl lăsăm să plece liberi de contract. Mi-au spus că nu se mai regăsesc sub nicio formă la FC Argeș după retrogradare. Ce spuneți de treaba asta?”, a spus Viorel Tudose, conform ProSport.

Citește și: Competiție de kickboxing la Pitești Arena


”Însă, le-am spus clar lui Turda și Tofan că nu îi vom lăsa să plece de la FC Argeș. Este adevărat că ambii fotbaliști au jucat destul de slab în acest început de sezon, dar ei trebuie să își revină și trebuie să ne ajute să promovăm. Nu ne pot lăsa baltă prin Liga 2 și să plece”, spune Tudose.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *