Web Analytics

Eliminat din examen după ce a fost prins cu fiţuici

de | 13.03.2017 12:28 | Actualitate

BACptsite

Un elev din Argeş a fost eliminat din examen, la simularea primei probe de bacalaureat, pentru că a încercat să copieze de pe fiţuici.

Elevii de clasa a VIII-a și cei ai claselor a XI-a și a XII-a susțin, în perioada 13 – 17 martie, simularea evaluării naționale și a probelor scrise ale examenului de bacalaureat.
Luni, 13 martie a.c., elevii de clasa a XI-a şi a XII-a au susţinut simularea la prima probă din cadrul examenului de bacalaureat, respectiv la limba şi literatura română. În timpul desfăşurării examenului, incidentele nu au lipsit. Un elev din clasa a XII-a de la Liceul Tehnologic Vedea a fost eliminat din sală, după ce a fost prins încercând să copieze de pe fiţuici.
Potrivit datelor statistice transmise de Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, la simularea probei scrise de limba şi literatura română din cadrul examenului de bacalaureat naţional au fost prezenţi 4.318 elevi de clasa a XII-a (din totalul de 4.721 de elevi), 403 elevi fiind absenţi. La clasa a XI-a 4.331 de elevi au participat la simulări (din totalul de 5.029), înregistrându-se 698 absenţi. La simularea Evaluării Naţionale s-au prezentat 4.913 elevi, din totalul de 5.290 de elevi de clasa a VIII-a, înregistrându-se 377 absenţi.
Următoarele probe scrise (matematică la clasa a VIII-a şi proba obligatorie a profilului la clasele a XI-a şi a XII-a) se vor desfăşura joi, 16 martie 2017. Rezultatele urmează să fie afișate în data de 31 martie.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii