Web Analytics

Elevii dintr-un liceu piteştean şi-au făcut pe whatsap „Grupul «proştilor» care s-au vaccinat”

de | 6.10.2021 14:15 | Actualitate, Culise

Au făcut guvernanții ce au făcut și iar au împărțit în două societatea românească. De data asta în nevaccinați și vaccinați. Și de aici nu a mai fost decât un pas până la discriminare. De o parte sunt primii, care se consideră discriminați pentru că le este limitat dreptul la libera circulație.
La fel se consideră și cei care și-au făcut vaccinul, dar sunt supuși oprobiului majorității nevaccinate. În fine, discriminarea pozitivă a ajuns și în școli, unde elevii vaccinați sunt nevoiți să le dea explicații colegilor care nu sunt, că au făcut-o ca să poată merge liniștiți în vacanță, în afara granițelor țării sau… din alte motive.

Într-o clasă de liceu piteștean, adolescenții imunizați împotriva coronavirus și-au făcut un grup de whatsap pe care l-au denumit „Grupul «proștilor» care s-au vaccinat”, acolo unde pot discuta liniștiți, fără a fi ținta bășcăliei antivaxerilor. Și uite cum se ajunge la comportament de tip bullying, încurajat chiar de adulți!
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Bravo elevilor şi profesorilor de la Liceul “Lipatti”! / Graffiti pe un perete de 100 m la Budeasa, la Campionatul Mondial de Kaiac-Canoe

Citește și O controloare Publitrans ceartă elevii care nu au abonamente gratuite, ci bilete cumpărate

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole