Web Analytics

O controloare Publitrans ceartă elevii care nu au abonamente gratuite, ci bilete cumpărate

de | 22.09.2021 14:28 | Actualitate, Culise, Politica si Administratie

Nu știm pe ce criterii sunt angajați controlorii Publitrans și nici ce target au aceștia. Vă spunem doar ce am văzut că se întâmplă, de când a început anul școlar și până acum. Mai exact, în autobuzele înțesate de copii și tineri, în drumul lor spre școală sau de la școală acasă. Și grav este că aceștia sunt efectiv hărțuiți de o femeie controlor, care îi admonestează că nu au abonamente gratuite. Degeaba au copiii biletele compostate regulamentar sau chitanțele de la aparatele electronice.

Femeia insistă că trebuie abonamente gratuite. Degeaba încearcă să explice, atât copiii, cât și părinții prezenți în mijlocul de transport în comun că școlile încă nu s-au grăbit să vizeze carnetele de elev pe anul în curs, condiție clară a operatorului de transport local. Nu și nu, trebuie abonament gratuit, strigă madama pe un ton răstit! De nici nu mai înțelegi dacă vrea binele copilului, așa cum pretinde, sau nu! Că binele angajatorului sigur nu îl vrea, ba chiar, după toate aparențele, chiar îl sabotează.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Patru trasee noi Publitrans vor fi introduse în Pitești

Citește și Din lac în puţ! Document incendiar / La Publitrans, subvenţia a crescut de peste două ori şi ceva faţă de perioada asocierii cu CNCD şi Girexim

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii