Web Analytics

Bravo elevilor şi profesorilor de la Liceul “Lipatti”! / Graffiti pe un perete de 100 m la Budeasa, la Campionatul Mondial de Kaiac-Canoe

de | 30.09.2021 13:31 | Actualitate, Sport

În perioada 27 septembrie-3 octombrie, în Argeș se desfășoară Campionatul Mondial de Maraton Seniori organizat de Federația Română de Kaiac-Canoe și Complexul Sportiv Național Bascov-Budeasa. Iar emoțiile sportivilor au fost completate de emoțiile artistice ale profesorilor și elevilor de la clasele de Arte și Arhitectură din cadrul Liceului ”Dinu Lipatti” din Pitești. Propunerea a venit din partea Consiliului Județean Argeș și a președintelui Federației Naționale de Kaiac-Canoe, Ion Bîrlădeanu. Iar directorul liceului, Romu Vlădău, a acceptat provocarea.

Pentru că despre provocare este vorba, având în vedere suprafața mare de perete, de 100 m lungime, care trebuia acoperit cu graffiti în doar o săptămână. Așa că au pus umărul profesorii Monica Dinu, Anca Giura, Alina Vasile, Lavinia Vieru, Laurențiu Baltă, Eduard Fleancu, Daniel Preduț, Marius Ivanovici și, ce mai, toate cadrele didactice de la Arte și Arhitectură. Care nu doar că i-au îndrumat pe copii, dar au și pus mâna pe creioane, pensule și spray-uri. În final, rezultatul a încântat ochii tuturor participanților români și străini, având în vedere că este vorba despre o competiție mondială.

Citește și Campionatul Mondial de Maraton Kaiac Canoe în atenția jandarmilor argeșeni

Citește și Kaiac-canoe: Medalii la Campionatul național pentru sportivii de la CSM Pitești

 

 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii