Elevii de la Colegiul Național “Alexandru Odobescu” din Pitești au fost Moș Crăciun pentru zeci de copii nevoiași

de | 15.12.2021 13:01 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Elevii și profesorii de la Colegiul Național “Alexandru Odobescu” din Pitești au vrut să aducă un dram de bucurie în viața altor copii.

CITEȘTE ȘI: Jurnalul de Argeș urmărește și protestează alături de colegi! Notă de protest a ziarului BURSA faţă de discriminarea exersată de ASF

49 dintre cei aleși au fost din comuna Uda. Le-au dus  hăinuțe, încălțăminte, cărți, jucării și dulciuri, toate cumpărate de liceeni din economiile lor. Au mai pregătit cadouri și pentru alți 17 micuți nevoiași din Pitești, dar și pentru o familie de la Așezământul Sfinții Împărați Constantin și Elena. Daruri oferite cu drag de la Pitești vor ajunge, zilele viitoare, și la București, la copiii de la Spitalul Marie Curie.

CITEȘTE ȘI: Mesajul pro vaccinare în limba romani transmis de medicul Valeriu Gheorghiță

Directorul Colegiului, Daniel Vorovenci și profesoara Daniela Bran spun că acțiunea elevilor e una voluntară și că nu este prima de acest fel.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Expoziției de Pictură și Fotografie la Domnești
Expoziției de Pictură și Fotografie la Domnești

Joi, 30 iunie 2022, Asociația de Arte și Spiritualitate ZAN ART în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș prin  Centrul de zi pentru copii/tineri cu dizabilități ''Șanse Egale'', comuna Domnești, județul Argeș au...