Web Analytics

Jurnalul de Argeș urmărește și protestează alături de colegi! Notă de protest a ziarului BURSA faţă de discriminarea exersată de ASF

de | 14.12.2021 23:43 | Actualitate, Politica si Administratie

Prin prezenta, în numele ziarului BURSA, subsemnatul MAKE (Florian Goldstein) protestez faţă de omisiunea convocării unui ziarist BURSA la conferinţa de presă organizată de ASF, în data de 14.12.2021.

Consider că la această omisiune a condus atitudinea de ostilitate personală a dumneavoastră, domnule preşedinte ASF Nicu Marcu, şi a purtătorului de cuvânt al ASF Daniel Apostol, care, împreună şi separat, în mod repetat, aţi dat semnele unei duşmănii personale faţă de ziarul BURSA şi de ziariştii săi, neţinând seama nici de statutul publicaţiei BURSA drept cel dintâi şi mai influent ziar românesc specializat în piaţa de capital, nici de statutul de instituţie publică al ASF, care nu îi permite discriminarea publicului ţintit de conferinţele sale de presă.

Citiți și: La înmormântarea omului de afaceri Laurențiu Floroiu, fost preot, nu au bătut clopotele iar preoții nu i-au rostit numele

Atitudinea aceasta este similară cu cea manifestată de Bogdan Drăgoi, preşedintele SIF Banat-Crişana, care a iradiat în SIF Muntenia şi SIF Oltenia, sugerând, astfel, că exersaţi o complicitate cu acesta, favorizându-l în faţa oricăror reclamaţii întemeiate.

Legătura este vizibilă, cu atât mai mult cu cât v-aţi permis să nu vă respectaţi cuvântul – nu aţi răspuns Scrisorii deschise pe care v-am adresat-o anul trecut în ziarul BURSA, în care vă chestionam asupra măsurilor pe care le veţi lua ca să stopaţi manipularea activului net la care s-a dedat Bogdan Drăgoi, întrebări la care aţi promis, în public, că veţi răspunde.

Nu, nu aţi răspuns, dovedindu-vă un om fără onoare.

Dar chiar şi cu această lipsă de caracter, nimic oficial/legal nu vă îndrituieşte la persecutarea ziarului BURSA, drept pentru care înaintez acest protest.

În numele ziarului BURSA,

MAKE (Florian Goldstein)

preşedintele-director general al Grupului de presă BURSA

link: https://www.bursa.ro/valentin-ionescu-asf-topul-companiilor-care-vand-polite-rca-este-format-din-euroins-groupama-si-allianz-05321540

Articol preluat din ziarul Bursa.ro

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii