Web Analytics
scris joi, 01.02.2024

Eleva bătută în excursia din Polonia, audiată două ore la DIICOT

După un an și jumătate de când elevii de la Liceul Tehnologic Ștefănești au băut cot la cot cu profesorii și au furat din magazinele de etnobotanice din Polonia, iar faptele lor au fost făcute publice, DIICOT Pitești a început audierile în dosar. Prima audiată a fost eleva care a filmat și a fotografiat tot ce s-a întâmplat și care a fost bătută de o colegă pentru acest lucru. Aceasta din urmă, împreună cu o profesoară, i-au luat telefonul puștoaicei și au dat ”delete” la mai multe înregistrări pentru a distruge orice dovadă a destrăbălării.
Însă unele dovezi s-au păstrat, iar acum sunt analizate de polițiști și procurori în cadrul a două dosare penale. Eleva bătută a fost întrebată, joi, 18 ianuarie, în cadrul audierilor care au durat două ore despre tot ce s-a întâmplat în excursia organizată în cadrul unui proiect Erasmus. În următoarea perioadă e de așteptat ca și ceilalți participanți, elevi și profesori, să dea cu subsemnatul.

Eleva bătută în excursia din Polonia, audiată două ore la DIICOT

Citește și Mama fetei bătute în Polonia, despre directoarea liceului: „Nu are cuvânt de onoare”

Citește și Iohannis a aflat că, în Polonia, elevii lăsaţi nesupravegheaţi au furat, au băut vodkă şi au „intrat” în magazinele de etnobotanice

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *