Web Analytics
scris luni, 30.01.2023

Elev de clasa a 2-a, sărbătorit la școală ca la bar

Este anchetă la o şcoală din Bacău, acolo unde ziua unui elev de clasa a 2-a fost sărbătorită ca într-un bar. Părinții au organizat în pauza mare o adevărată petrecere cu şampanie, cameramani, animatori şi chiar o cântăreaţă de muzică populară.

Elev de clasa a 2-a, sărbătorit la școală ca la bar

Citește și: Victor Pițurcă a fost reținut de DNA

Conducerea Inspectoratului Școlar din județul Bacău a dispus o anchetă privind petrecerea inedită ce a avut loc la școală și transmite că dezaprobă astfel de practici. De altfel, reprezentanții instituției de învățământ au spus că la secretariatul unității a fost lăsată o cerere din partea unui părinte, prin care solicita accesul în școală, pentru a-i face o surpriză copilului cu ocazia zilei de naștere. Însă, nu a specificat ce urma să se întâmple exact. Astfel, o mare surpriză a avut și conducerea școlii când a aflat că în unitatea de învățământ au intrat și o cântăreață de muzică populară, un cameraman, un fotograf, dar și animatori.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită